Zophieochisabella

Äntligen får vi bo själva!

Som många av er vet så letar jag och Miko efter en egen lägenhet. Vi bor ju för tillfället hemma hos mina föräldrar men det funkar inte längre- vi vill bo på ett annat sätt än mina föräldrar… Men nu är Mikos päron i polen och hälsar på familjen så vi får bo i deras lägenhet i 3 veckor, så himla skönt!

Imorse flyttade vi över alla saker, jag hade beställt mat via nätet så vi åkte och hämtade det(väldigt smidigt, rekommenderas!) och sen gick jag och Bella på promenad med mamma i sisjön! Bella är så himla duktig på att gå, hon gick supermycket själv(hon håller i en hand fortfarande). Hon har alltid velat stå upp och gå tidigt men hade jag fått välja hade jag velat att hin väntade lite till- risken att hon ramlar och slår sig blir ju större när hon har såhär bråttom…

Sen har vi varit hemma och lekt massor. Bella har ett eget bollhav här som hon ÄÄÄÄLSKAR! Jag är nöjd om hon är nöjd, dock är det ett helvete att städa, haha!

Sen tog vi en promenad runt bostadsområdet, Bella i vagnen och jag powerwalkade. Snabbaste 6km jag gått, tjoho!

Tyvärr har Bella väldigt svårt att somna så det tog väldigt lång tid att lägga henne, men till slut somnade hon. Nu sitter jag och kollar på paradise hotel Norge och väntar på att Miko ska komma hem!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats