Zophieochisabella

Gravid vecka 21-25

Dessa veckor vad lite som årskurs 8. Det händer mycket men samtidigt ingenting. Det är bara en evig väntan, det nya pirriga har börjat lägga sig men det är fortfarande långt kvar. Jag hade väldigt många olika graviditetssymptom, sov väldigt dåligt. Jag hade mycket problem med nästäppa och smärtor i kroppen.

Denna tiden hade jag det väldigt mysigt med Smilla. Smilla är ,för er som inte vet, min häst. Hon är väldigt speciell och har svårt att få förtroende för folk. Vi hade ett speciellt band hon och jag. Jag är 100% säker på att hon visste att jag hade en bebis i magen! Hon nosade mycket på magen, ville gärna känna när bebisen rörde sig och var mycket lugnare. Det var till och med så att jag kände så mycket förtroende för Smilla så jag vågade hopptävla henne. Det gick vägen, vi kom femma!

När jag inte kunde rida så fick mina vänner hoppa upp, det var en hel del människor som red henne den tiden, men hon brydde sig inte!

Vecka 22:

Humör: Glad

Symptom: Kramper, flytningar, foglossningar, ryggont, illamående, kräkningar, nästäppa

Vad saknar du mest med din ”gamla” kropp? Att kunna bestämma hur snabbt jag skall gå… Känns som jag rör mig i slow motion!

Anteckningar: Lillen rör sig supermycket och det är sååå mysigt!

Vecka 24

Humör: Vingligt

Symptom: Foglossningar, ryggont, illamående, trötthet, kräkningar

Har du köpt någonting som din bebis kommer behöva? Massor! Kläder, nappar, babygym, vagn…

Tröttheten kan göra att du känner sig glömsk och förvirrad, detta kallas ibland för gravidhjärna. Har detta drabbat dig? Jag är väldigt virrig, upprepar mig ofta osv…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats