Zophieochisabella

Graviditeten, vecka 16-20

Nu visste alla om graviditeten, äntligen! Så skönt att inte behöva dölja det mer. Reaktionerna var mestadels glädjande, vissa mindre glada än andra. Men många gratulationer fick vi! Jag gjorde det simpelt- jag la upp en bild på instagram, dock gjorde jag det 1 april så många trodde att det var ett aprilskämt.

Nu började jag känna att jag blev tung. Illamåendet och kräkningarna var kvar och jag började vid detta laget förstå att det skulle fortsätta hela graviditeten. Däremot började jag bli lite piggare vilket var så skönt! Jag kunde nu gå i skolan som vanligt och kunde rida normalt igen!

Vecka 16

Humör: Glad

Symptom: Illamående kräkningar, svullen mage, huvudvärk, ryggont och nästäppa

Vad tänker du är det bästa med att bli mamma? All kärlek! Både mellan mig, Miko och bebisen men också från alla omkring oss!

 

Vecka 17

Humör; Glad

Symptom: Trötthet, nästäppa, minskad aptit, ryggont, läckande bröst, illamående, kräkningar

Hur har du det med motion? Vad funkar för dig? Promenader, yoga och ridning fungerar bra för mig!

Vilka kläder använder du mest just nu? Mina gravidjeggings! Sport-BH och pösiga tröjor är livet.

 

Vecka 19

Humör? Irriterad

Symptom: Yrsel, illamående, läckande bröst, kräkningar, nästäppa

Anteckningar: Varit på rutinultraljus, så häftigt! Det är verkligen en liten bebis i min mage!

 

Rutinultraljudet var en riktigt häftig upplevelse. Jag hade med mig Miko och mamma dit. Det är verkligen en liten bebis som formats i min mage! Eftersom lillen hade navelsträngen mellan benen kunde vi inte se könet så det fick vara en överraskning! Hon låg också väldigt långt ner med huvudet så det var svårt att se huvudet. Jag fick hoppa runt lite, gå på toa, lägga mig på sidan osv… Hon som gjorde ultraljudet kunde precis se huvudet och att allt såg bra ut!

Det känns också helt sjukt att halva graviditeten har gått, vart tog tiden vägen? Det gick verkligen så snabbt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats